pühapäev, 17. november 2019

Esimene nädal on möödas!🤔

Esimese nädala kokkuvõte- olin neli päeva ühes lauas ja tegime seal umbes 7-8 erinevat toodet päevas. Neljapäevast tuli tööle teine vahetus- teised inimesed. Panin kokku kolme sorti plaadikooke ja lõikasin lahti ka a kaunistasin. Tegin pulgakooke ja muid väikeseid koogikesi, mida sain želeerida ja kaunistada. Sefiirikorvikesi tegime ka.
Meile tehti ka väike ekskursioon alumisel korrusel asuvasse pagaritsehhi, kus saame ise praktikat teha kaks viimast nädalat. Seal oli palju ja suuri tööstuslikke masinaid ja väga palju erinevaid tooteid. Päris leiba- saia nad ei teegi, rohkem valikpagaritooted.
Reedel olin teises lauas, teise juhendajaga. Sain kaunistada võileivatorte ja kokku panna porganditorte. Need olid väga kenad!
Nädala lõpus käisime Riia vanalinnas Valgusefestivalil, kus linnas olid erinevates kohtades valgusinstallatsioonid üles pandud, väga lahe oli! Kuna Lätil on 18.novembril sünnipäev, siis on oodata ka suurt ilutulestikku!
Külastasime ka ühte lahedat tänavaturgu, kus oli hästi palju käsitööd ja küpsetisi! Pühapäeval käisime Jurmalas mere ääres! Muidugi sai üle vaadatud ka Riia keskturg, kus muule lisaks on vapustav lilleturg!
Kokkuvõtteks- olime väsinud kuid õnnelikud!
Vaatame mida uut toob järgmine nädal!🙂

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar