esmaspäev, 11. november 2019

Esimene praktika päev 11.11.2019

Esimesel päeval läksime kõik koos autoga, aga edasipidi hakkame käima ettevõttesse ühistranspordiga. Alustasin oma praktikat ettevõttes nimega "Sala". Päev algas kella 9st ning lõppes umbes kell 17.
Minu päev algas sellise koogi tegemisega nagu "Kuka Kraukškis", mis kujutab endast puuviljakooki. Valmis oli tehtud põhi ja mina tegin sellele katte peale. Kahjuks hommik oli kiire ja ei jõudnud kõikidest toodetest pilte teha. Tegin ka palju ettevalmistustöid, näiteks lõikasin virsikut või marmelaadi kuubikuteks. Aitasin ka paljude kookide tegemisel kaasa, aga esimesel päeval veel kõik nimed meelde ei jäänud
Üheks mu ülesandeks sai veel sellise koogi kaunistamine nagu "Kuka vanilas", mis on ka alltoodud piltidel näha.
Pärastlõunal hakkas päev lõppema toodete pakkimisega. Sai pakitud makroone ja palju teisi kooke erinevate ettevõtete jaoks.
Juhendajaks oli vahva ja energiline naisterahvas kellega suhtlesin enamasti inglise keeles, aga seletas osasid asju ka läti ja vene keeles.
Päeva alguses oli suur tempo taga, et sain päris palju arendada kiirust. Olen enda üle uhke, et sain juhendaja seletustest ja näitamisviisidest kiiresti aru ning sain isegi kiidusõnu.
Kuna oli sisutihe päev, siis mõtlesime õhtu lõpetada teepeo ja väikese koogi söömisega, mida sai ettevõttest proovimiseks kaasa võetud.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar