esmaspÀev, 25. november 2019

Kolmas nĂ€dal algab pagarite juures.đŸ„š

Kaks viimast nĂ€dalat oleme Markoga pagaris praktikal. Triinu jĂ€i kondiitrite juurde. JĂ€lle kĂ”ik uued nĂ€od ja uued tooted, vĂ€ga pĂ”nev! Alustasime pĂ€eva ĂŒsna suure sahmimisega, vaja oli transpordiks valmis panna vastavad kogused saiakesi ja pirukaid, mis lĂ€ksid erinevatesse kohvikutesse. Erinevaid tooteid oli miljon mu arust! LĂ€tikeelsete nimetustega tooted lugesin poolvigaselt ja neile tundus, et vĂ€ga naljakalt ette ja siis keegi osutas, kust seda vĂ”i teist toodet vĂ”tta. Nii saimegi kĂ”ik pakitud, lĂ”puks jĂ€i isegi umbes kolm toodet meelde, mida lĂ€tikeelselt nimetada ja ka toote pilt silme ette manada, et oli vist see!😁
Siis tegime vĂ€ikeseid kringlitaolisi kĂŒpsiseid terve togitĂ€ie ja veel mingeid magusaid pĂ€tsikesi. Saime harjutada ka ĂŒhe punutise tegemist. Saime teha ka nunnusid minicroissante. Pakkisime Ă€ra kĂŒpsised, mis olid vahepeal ahjus kĂ€inud.
Siis kihistasime Ă€ra tohutu hulga pĂ€rmitainast kĂ€sitsi taignarulliga, kuigi rullimismasinaid oli ka. Kuna oli vahetuse viimane pĂ€ev, siis oli tööd vĂ€hem ja meid lasti vabaks juba 12 paiku! SĂ”ime veel lĂ”unat kohapeal, mis on muide tasuta! VĂ€ga muljetavaldav! Ja siis kasutasime juhust ja kĂ€isime linna peal jalutamas. SĂ”jamuuseum oli tasuta ja 5 korrusel, vĂ”tsime ka selle kĂŒlastuse ette. Oli pĂ”nev! Veel sattusime vahakujude muuseumi, see oli pisike, aga lĂ”bus ikkagi! 
Oligi kokkuvĂ”tteks jĂ€lle lahe ja Ă”petlik pĂ€ev!😁

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar